Bedrijfsfitness

06-30391916

Bel snel voor een gratis intake

Trouwe klantenkring

Wij gaan goed met mensen om

Mooie studio

Enkel voor personal training

g

Pakketten op maat

Op eigen niveau

bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness voor bedrijven in regio Amersfoort

Waarom zou u als werkgever investeren in bedrijfsfitness? Met bedrijfsfitness levert u een stukje tijd en geld in om het weer dubbel en dwars terug te verdienen. Fittere werknemers zorgen voor fittere bedrijfsresultaten, ofwel meer rendement. To Get-There Personal Training biedt bedrijfstrainingen aan voor bedrijven in heel regio Amersfoort, Leusden, Hoogland, Hoevelaken en Soesterberg, die hun werknemers willen stimuleren om meer te gaan bewegen. Is er reeds een sportruimte aanwezig, een sportschool in de buurt of een park? To Get-There Personal Training verzorgt bedrijfsfitness op maat op elke gewenste locatie!

Werkwijze bedrijfsfitness

Tijdens een uitgebreide intake met u als werkgever nemen we de bedrijfsfitness door die u voor ogen heeft, passend bij uw bedrijf, de tijden en uw werknemers. Vervolgens nodigen we uw werknemers uit voor een eerste kennismaking. Bevalt het van alle kanten? Dan starten we met de bepaling van het nulpunt van iedere werknemer individueel middels een bodycheck. Zo halen uw werknemers ieder voor zich het meeste uit bedrijfsfitness, maar met het saamhorigheidsgevoel van samen bewegen. Afgestemde weekschema’s en een geregeld bezoek op locatie zorgen ervoor dat bedrijfsfitness uw bedrijf naar een hoger level tilt!

bedrijfsfitness

Bootcamp voor bedrijven

Een andere optie is dat wij volledig alle trainingen verzorgen door een bootcamp te verzorgen op elke gewenste locatie waar u wilt. Voordelen voor werknemers:

  • Bevorderd de gezondheid van de werknemers
  • Helpt bij het terugdringen van het ziekteverzuim
  • Zorgt voor een hogere arbeidsproductiviteit
  • Bevorderd de prestaties van de werknemers
  • Verminderde stress van de werknemers
  • Creëert een hechter team gevoel

Starten met bedrijfsfitness in regio Amersfoort?

Neem dan contact op met To Get-There Personal Training! Wij komen in heel regio Amersfoort, Leusden, Hoogland, Hoevelaken en Soesterberg bij bedrijven voor bedrijfsfitness. Een vrijblijvende intake is altijd mogelijk!

E

Toget-There KvK: 65398211

www.personaltrainers-amersfoort.nl

Adres

Terminalweg 39B 3821 AJ Amersfoort

0630391916

Bel vrijblijvend

Mail ons

contact@personaltrainers-amersfoort.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.